![CZY ERO MA DOBRE ZIOŁO ?! Przyłapaliśmy go NA ROBOCIE [WIDEO]](/static/ad1b4fd470aed56d17e9c2872e2d10a1/25257/CEB108C1-6B2B-4751-9260-0DCA1C90309C.jpg)
Suplementacja kannabinoidami za pomocą jedzenia to najzdrowsza forma przyjmowania tego co najlepsze z konopi. W związku z tym, w tym roku rozpoczęliśmy serię gotowania z marihuaną. Za merytoryczną części naszych przepisów odpowiedzialna jest między innymi Gosia Szakuła – autorka książki „Konopie i marihuana w kuchni”. Gosię możecie kojarzyć również z blogu „Smiling Spoon”. Jeżeli szukacie ciekawych przepisów i porad odnośnie konopi, to wpadajcie na jej stronę i profile w social mediach.
Tym razem na nasz kanał trafił przepis na kopytka konopne. Kopytka to potrawa, która gości chyba we wszystkich polskich domach. Można je jeść zarówno na słodko, jak i na wytrawnie. Według nas, jest to super przepis, który może zainteresować również wasze mamy/babcie/ciocie. Oczywiście, musicie pamiętać o tym, że kannabinoidy dostarczane za pomocą jedzenia działają o wiele mocniej. Osoby, które będą spożywać potrawy z dodatkiem konopi zawsze powinny być tego świadome!
Inne materiały, które nagraliśmy dla was z Gosią możecie zobaczyć tutaj i tutaj.
Do końca roku w sklepie ROLLMOPS trwa promocja. Z kodem „rollmops” otrzymacie 15% zniżki. Zapraszamy na zakupy!